(recept
si oblíbilo 7 návštěvníků)
Piškotová bublanina bez tuku
Potřebné ingredience
5 vajec, 1 a 1/4 hrnku moučkového cukru, 5 lžic horké vody, 1 a 1/2 hrnku hladké mouky, tuk a hrubá mouka na plech s vyšším okrajem a ovoce dle chuti, já jsem použila zavařené meruňky
Postup přípravy
Žloutky si vyšleháme s polovinou cukru do pěny. Pomalu přidáváme horkou vodu. Do žloutkové hmoty postupně přidáme mouku a tuhý sníh z bílků do kterého jsme si zašlehali druhou polovinu cukru. Těsto dáme na vymazaný a moukou vysypaný plech a poklademe meruňkami, které si nejdřív trošku obalíme v hrubé mouce. Dáme do trouby 180-190C a pečeme podle potřeby asi tak 15-17 minut.
Je to trochu něco jiného ale je moc dobrá. Dobrou chuť.
Je to trochu něco jiného ale je moc dobrá. Dobrou chuť.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
limlice
(upraveno)
30. 6. 2013, 14:37
výborný děkuji za recept